Acumulatori auto Varta – Black Dynamic 41 Ah EN 360

Varta Start-Stop şi Dynamic Trio

Este vorba despre o gamă complexă de performanţe de vârf care caracterizează o VARTA. Standardele maxime de calitate nu lasă loc pentru compromisuri. În acest scop valorificăm know-how-ul nostru pentru inovaţii fiabile. În acest mod reuşim să producem permanent baterii care oferă caracteristici tehnice deosebite şi care vă garantează mai multă putere şi fiabilitate. Şi ne impunem permanent în raport cu concurenţa.

Care este produsul VARTA care corespunde exigenţelor dumneavoastră? Depinde de pretenţiile faţă de o baterie: un autoturism modern de înaltă tehnologie are mai mulţi consumatori electrici, ceea ce implică un necesar mai mare de energie. Gama noastră satisface toate cerinţele: indiferent dacă este vorba despre START-STOP sau despre TRIO Dynamic: VARTA pune la dispoziţie putere adaptată cerinţelor impuse de autoturismul dumneavoastră. O VARTA este o opţiune pentru o pornire şi o cursă fără probleme – şi pentru a evita apariţia unor surprize neplăcute.

Despre Varta Black Dynamic

Bateria ideală pentru modele mai vechi, mai mici, cu consum mai degrabă redus de energie – care dispune de tehnologie inovatoare VARTA cu putere solidă şi durată îndelungată de viaţă poate fi valorificată de orice conducător auto! În mod suplimentar, BLACK Dynamic este o opţiune foarte bună pentru lucrările de reparaţii pentru autovehiculele mai vechi.

Avantajele Black Dynamic:

  • Pentru autovehicule mai mici şi mai vechi
  • Permite efectuarea de lucrări de reparaţii în funcţie de valoarea autovehiculului
  • Performanţă solidă şi sigură
  • Durată mai îndelungată de viaţă prin PowerFrame
Produs in stoc

Pret

147.00 RON
Transport: 0.00 RON

Pret valabil cu predarea acumulatorului vechi.

Loading Actualizare cos...

Recomandam Solutii dezvoltare WEB si SEO oferite de: