Acumulatori auto Varta – Black Dynamic 53 Ah EN 470

Varta înseamna puterea perfecta pentru fiecare.

Varta Start-Stop si Dynamic Trio

Este vorba despre o gama complexa de performante de vârf care caracterizeaza o VARTA. Standardele maxime de calitate nu lasa loc pentru compromisuri. În acest scop valorificam know-how-ul nostru pentru inovatii fiabile. În acest mod reusim sa producem permanent baterii care ofera caracteristici tehnice deosebite si care va garanteaza mai multa putere si fiabilitate. Si ne impunem permanent în raport cu concurenta.

Care este produsul VARTA care corespunde exigentelor dumneavoastra? Depinde de pretentiile fata de o baterie: un autoturism modern de înalta tehnologie are mai multi consumatori electrici, ceea ce implica un necesar mai mare de energie. Gama noastra satisface toate cerintele: indiferent daca este vorba despre START-STOP sau despre TRIO Dynamic: VARTA pune la dispozitie putere adaptata cerintelor impuse de autoturismul dumneavoastra. O VARTA este o optiune pentru o pornire si o cursa fara probleme – si pentru a evita aparitia unor surprize neplacute.

Despre Varta Black Dynamic

Bateria ideala pentru modele mai vechi, mai mici, cu consum mai degraba redus de energie – care dispune de tehnologie inovatoare VARTA cu putere solida si durata îndelungata de viata poate fi valorificata de orice conducator auto! În mod suplimentar, BLACK Dynamic este o optiune foarte buna pentru lucrarile de reparatii pentru autovehiculele mai vechi.

Detalii: 53Ah EN470 dim.242x175x175 - 13,59 kg

Avantajele Black Dynamic:

  • Pentru autovehicule mai mici si mai vechi
  • Permite efectuarea de lucrari de reparatii în functie de valoarea autovehiculului
  • Performanta solida si sigura
  • Durata mai îndelungata de viata prin PowerFrame
Produs in stoc

Pret

188.00 RON
Transport: 0.00 RON

Pret valabil cu predarea acumulatorului vechi.

Loading Actualizare cos...

Recomandam Solutii dezvoltare WEB si SEO oferite de: