Acumulatori auto Varta – Blue Dynamic 42 Ah EN 390

Varta înseamna puterea perfecta pentru fiecare.

Varta Start-Stop si Dynamic Trio

Este vorba despre o gama complexa de performante de vârf care caracterizeaza o VARTA. Standardele maxime de calitate nu lasa loc pentru compromisuri. În acest scop valorificam know-how-ul nostru pentru inovatii fiabile. În acest mod reusim sa producem permanent baterii care ofera caracteristici tehnice deosebite si care va garanteaza mai multa putere si fiabilitate. Si ne impunem permanent în raport cu concurenta.

Care este produsul VARTA care corespunde exigentelor dumneavoastra? Depinde de pretentiile fata de o baterie: un autoturism modern de înalta tehnologie are mai multi consumatori electrici, ceea ce implica un necesar mai mare de energie. Gama noastra satisface toate cerintele: indiferent daca este vorba despre START- STOP sau despre TRIO Dynamic: VARTA pune la dispozitie putere adaptata cerintelor impuse de autoturismul dumneavoastra. O VARTA este o optiune pentru o pornire si o cursa fara probleme – si pentru a evita aparitia unor surprize neplacute.

 

Blue Dynamic este cea mai bine vânduta linie de baterii destinate înlocuirii bateriilor din fabricatie. Nu este de mirare, ci este o consecinta a spectrului extins si puternic de performante. Valori excelente în ceea ce priveste capacitatea, pornirea la rece si siguranta caracterizeaza aceasta solutie aplicabila în orice situatie. Se recomanda aceasta baterie chiar si în cazul unor exigente foarte ridicate.

Avantajele Blue Dynamic:

  • Pentru autovehiculele din toate clasele
  • Performanta fiabila îmbunatatita
  • Produsul cel mai bine vândut de pe piata
  • Durata mai îndelungata de viata prin PowerFrame
Produs in stoc

Pret

212.00 RON
Transport: 0.00 RON

Pret valabil cu predarea acumulatorului vechi.

Loading Actualizare cos...

Recomandam Solutii dezvoltare WEB si SEO oferite de: