Orice acumulator Varta la comanda in 24 H

Varta înseamnă puterea perfectă pentru fiecare.

Varta Start-Stop şi Dynamic Trio

Este vorba despre o gamă complexă de performanţe de vârf care caracterizează o VARTA. Standardele maxime de calitate nu lasă loc pentru compromisuri. În acest scop valorificăm know-how-ul nostru pentru inovaţii fiabile. În acest mod reuşim să producem permanent baterii care oferă caracteristici tehnice deosebite şi care vă garantează mai multă putere şi fiabilitate. Şi ne impunem permanent în raport cu concurenţa.

Care este produsul VARTA care corespunde exigenţelor dumneavoastră? Depinde de pretenţiile faţă de o baterie: un autoturism modern de înaltă tehnologie are mai mulţi consumatori electrici, ceea ce implică un necesar mai mare de energie. Gama noastră satisface toate cerinţele: indiferent dacă este vorba despre START- STOP sau despre TRIO Dynamic: VARTA pune la dispoziţie putere adaptată cerinţelor impuse de autoturismul dumneavoastră. O VARTA este o opţiune pentru o pornire şi o cursă fără probleme – şi pentru a evita apariţia unor surprize neplăcute.

 

Blue Dynamic este cea mai bine vândută linie de baterii destinate înlocuirii bateriilor din fabricaţie. Nu este de mirare, ci este o consecinţă a spectrului extins şi puternic de performanţe. Valori excelente în ceea ce priveşte capacitatea, pornirea la rece şi siguranţa caracterizează această soluţie aplicabilă în orice situaţie. Se recomandă această baterie chiar şi în cazul unor exigenţe foarte ridicate.

Detalii: 45 Ah EN330 dim.238x129x227 - 13,1 kg Asia-borna inversa

Avantajele Blue Dynamic:

  • Pentru autovehiculele din toate clasele
  • Performanţă fiabilă îmbunătăţită
  • Produsul cel mai bine vândut de pe piaţă
  • Durată mai îndelungată de viaţă prin PowerFrame
Produs in stoc

Pret

0.00 RON
Transport: 0.00 RON

Pret valabil cu predarea acumulatorului vechi.

Loading Actualizare cos...

Recomandam Solutii dezvoltare WEB si SEO oferite de: